Kunnskapsbase for rasen Maine Coon

Denne webplassen er laget for alle som ønsker å lære seg mer om rasen Maine Coon. Du kommer til å finne en hel del informasjon om rasen, helse og genetikk. Om du er ny oppdretter, kan du her finne verdifull informasjon som kan hjelpe deg å forstå mer om rasen og ansvarsfull avl. 

Klikk i menyen ovenfor så kommer du til å finne mange ulike kategorier der du kan finne artikler. 

Alt begynte en sen kveld og hadde egentlig ingenting med akuratt Maine Coon å gjøre. Som jeg sa, det var sent og jeg var trøtt. Jeg leste en annonse om uregistrerte renrasede Maine Coon. Prisen var nesten det samme som for en med stamtavle og prisen for de som var sølv var mye høyere en for de andre kattungene. Så her satt jeg trøtt og irritert og satte igang og skrive om det som falt meg inn, jeg antar att det faktum at jeg var trøt avtok for de værste utsagna, ellers hadde det nok fort kunne ha endt opp med en ganske krass artikkel. 

Jeg publiserte artikkelen på min hjemmeside, snart begynte jeg å få spørsmål fra oppdrettere og en svensk side "kattstatus" om de kunne få bruke teksten, straks etter begynte andre klubber å spør om også de kunne få lov å publisere artikkelen. Jeg ble også spurt om jeg ville skrive om andre tema, så det gjorde jeg og kort tid etter begynte jeg å fylle på en egen bokhylle om artikler som jeg skrev på, samt linker til artikler som andre hadde skrevet. Jeg begynte å skrive om farger, om rasen Maine Coon, jeg begynte å forklarre slik at det skulle være enkelt å forstå også enkelte kompliserte spørsmål.  Til slutt bestemte jeg meg for å registrere domenet mainecooneducation.com for å separere dette ifra min egen oppdretter side, og her er da sida nå. 

Rundt nyåret 2020, fikk siden ett helt nytt utseende, jeg innstallerte ett content management system for å anklere kunne la siden kjøre flere språk.  Nå har det blitt lett medhjelpere å bidra med å oversette artikler til flere andre språk. 

 

facebook like button png logo 3

MaineCoonEducation on Facebook 

 fblogga

Swedish FB page for litters after Health Tested parents

 

Ønsker dere trivelig lesning og velkommen tilbake

// MaineCoonEducation Team